Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije "Models Inc" i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovskavažili su za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni. Vest da se razvode iznenadila je mnoge, ali oni javnosti nisu otkrili razloge za svoju odluku, već su samo istakli da će ostati zbog sina u korektnim odnosima.

“Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, naveli su u saopštenju.  O razlozima za kraj braka se ipak nagađalo, ali Danijela je istakla da joj to nije smetalo.

"Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to uredu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju", rekla je Dimitrovska gostujući u "Realnoj priči" i priznala da je razvod jako bolno iskustvo.

"Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelj, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd", bila je iskrena manekenka.

Pogledajte još fotografija Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića u galeriji ispod:

ATA / Antonio Ahel Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna