Jelena Karleuša brižljivo neguje uspomenu na majku Divnu, a sad je otkrila da je i njena baka prerano umrla. Pevačica je objavila staru crno-belu fotografiju, na kojoj je prikazana gospođa Dara, doterana u stilu davnog vremena - sa kovrdžavom kratkom frizurom i zanosnim osmehom. Prema Jeleninim rečima, bila je nestvarna lepotica a, kako kaže, posebno joj je žao zbog jedne stvari...

baka-jelene-karleuse.jpg
Instagram / karleusastar 

Karleuša smatra da njene ćerke Nika i Atina veoma liče na prabaku pa bi volela da je ona imala prilike da ih upozna.

"Upoznajte moju baku Daru, mamu moje mame i tetke. Bila je nestvarna lepotica ali je imala tragičan i tužan život. Umrla je 2003. u Beogradu. Imala je samo 64. godine. Žao mi je što nije doživela još malo da vidi kako njene praunuke, Atina i Nika liče na nju", napisala je Jelena uz fotografiju. 

jelena i divna karleusa
Instagram / karleusastar 

Pevačica je ponosna na svoju porodicu. Jednom prilikom je izjavila da ima i plave krvi, budući da je njena prabaka bila austrijska grofica Marija von Dajc, koja je živela u Gracu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna