Dragana Katić je priznala sredinom prošle godine da je dobila višak kilograma i za to je imala i dobro opravdanje. Voditeljka je kazala da je epidemija korona virusa bila uzrok što je prestala sa rekreacijom.

Njen omiljeni trening je obično bio u teretani, ali je to bilo isključeni kad je ograničen broj ljudi u zatvorenim prostorima. Situacija se odužila na dve godine i to se odrazilo i na obim stomaka popularne voditeljke.

Međutim, na jesen je odlučila da ponovo počne da vežba, a to je podelila i sa svojim obožavaocima koji su joj uputili pohvale na Instagramu. Na njen izgled, inače, obično stiže mnogo komentara, ali Dragana je više puta kazala da na njih ne reaguje.

dragana katic min 1.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

"Niti krijem godine, niti izgledom i ponašanjem pokušavam da budem ono što nisam. Ništa ne prikrivam, radim na sebi", kazala je tada Dragana. "Da li negde imam više hijalurona ili ne, to je problem onoga koji piše."

Sada je ponovo privukla pažnju, svojim novim izdanjem. Nasmejana poručuje fanovima: "Imam čime da se pohvalim", a kad je raskopčala sako, svi su mogli samo da se dive novoj figuri. 

Da li su treninzi dali efekte ili je malo liniji i doprinelo efektno odelo sa širokim pantalonama, to ćete moći da proverite i sami u galeriji slika!

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije koje prikrivaju kilograme

Tekst: Lepa&Srećna