Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić verili su se pre dve večeri, na proslavi njegovog 30. rođendana. Tamara je svom izabraniku organizovala rođendansku žurku, ali je glavno iznenađenje te večeri zapravo bilo pripremljeno za nju - fudbaler je izvadio prsten i zaprosio je.

Pevačica ne krije koliko je srećna i još ne može da dođe sebi od šoka.

"Ne mogu da opišem svoju sreću. Htela sam da to bude Darkova posebna noć, a on je uspeo da je pretvori u moju. Presrećna sam, ali i dalje pod utiskom jer mi još uvek ne dolazi do glave da smo vereni. On je ljubav mog života, čovek koji me usrećuje svakog dana i zaista sam zahvalna na tome što ga imam pored sebe", rekla je Tamara sada za "Alo".

Tamara Milutinović i Darko Jevtić, veridba
Instagram / katarinagrujic.doll 

Milutinovićeva planira da najpre organizuje proslavu veridbe, a nakon toga će razmišljati o venčanju. I ona i Darko jedva čekaju da ozvaniče svoju ljubav, a svadbeno veselje će trajati, kako pevačica kaže, tri dana.

"Moram da proslavim prsten kako dolikuje, pa ću onda natenane da razmišljam o burmi. Ne bismo imali problem sutra da se uzmemo na nekom ostrvu, ali idemo korak po korak. Nema sumnje da ćemo napraviti feštu kada dođe vreme za to i da će nam svadba trajati tri dana", rekla je ona za pomenuti medij.

Tamara i Darko u vezu su uplovili 2021. godine, upoznali su se preko Instagrama, a već nakon dve nedelje zabavljanja počeli su da žive zajedno.

"Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana. Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo", rekla je ona ranije za "Blic".

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna