Novi model pantalona koji će nositi sve moderne žene sveta u 2023. godini ima tri karakteristike - imaju veoma duge nogavice, široke su u kukovima, ali leže lepo na struku.

U hit kombinacijama sada ćemo ređe viđati one uske varijante na koje smo se svi toliko navikli. Ni dužina "sedam osmina" nije više toliki trend. Ima, naravno, i drugih krojeva pantalona koje trendseterke preporučuju, ali hajde da pogledamo kome će široke najbolje pristajati.

Idealne su za dame čija silueta podseća na pravougaonik, tojest ravne su u predelu struka i zadnjice. Za njih je važno da stave i kaiš, pa će tako naglasiti struk i dodati širinu u donjem delu trupa.

siroke pantalone 4-min.jpg
Instagram / loraliostyle 

I žene sa telom u obliku "kruške" mogu da lako stilizuju kombinacije sa širokim pantalonama. One će napraviti fin balans sa širim ramenima i "jačim" gornjim delom.

Najveći izazov ovaj model predstavlja damama sa figurom u obliku "jabuke", pa moraju oprezno da eksperimentišu, najbolje uz dodatak blejzera. Ako imate kraće noge, obavezno uvucite bluzu ili košulju u pantalone. Zavirite u galeriju slika i pogledajte najlepše kombinacije.

Promo / COS Široke nogavice su apsolutni trend.

Tekst: Lepa&Srećna