Voditeljka Kristina Radenković prošlog meseca polomila je oba ručna zgloba na skijanju u Francuskoj, a sada se prvi put za medije oglasila ovim povodom i opisala kako je tačno došlo do nezgode.

"Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene", rekla je Kristina za portal RTS-a.

Ona je, kako kaže, odmah bila prevezena u hitnu pomoć, a lekari su već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom imala lakši prelom.

"Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju", objasnila je voditeljka šta se dešavalo po povratku u Srbiju.

Kristina se sada oseća dobro i vratila se na posao, gde se priprema za predstojeći festival "Pesma za Evroviziju", čiji će biti jedan od voditelja.

"Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža. Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno", zaključila je.

Još fotografija Kristine Radenković možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna