Kristina Radenković je doživela tešku nesreću na skijanju, pa je polomila obe ruke i morali su da joj stave gips. Voditeljka kviza "Slagalica" je pretrpela ove povrede u Italiji, a po povratku u Srbiju je podvrgnuta operaciji.

Kako je kasnije pisano u medijima, italijanski lekari su joj prognozirali veoma dugačak oporavak. Zato se odlučila za intervenciju u Beogradu, pa se očekuje da će mnogo pre prvobitnog roka biti spremna za rad.

Međutim, popularna Kris kao da se već sad vraća "na scenu". Njen Instagram nalog je već oživeo i mnogi se pitaju da li je zaista istina kako su joj obe ruke u gipsu. Jutjuberka i Instagram influenserka kao da ne može da odoli izazovu kamere, pa je već snimila svoju ćerkicu kako igra i to objavila na nalogu.

Ipak, komentar je potvrdio da su vesti bile tačne. Kako mala Tara na snimku izvodi pravu "koreografiju" i maše rukama, Kristina je uz klip napisala - "ne znam da li imitra Wednesday ili mamu sa gipsevima". I ne samo to!

tara cerka kristine radenkovic-min.jpg
Instagram / krisradenkovic 

Sledeći stori prikazuje njenog kolegu Stefana Popovića koji joj je došao u goste. Mladi voditelj koji se od nedavno "uhodava" u raznim emisijama na RTS, snimljen je kako sedi kod Kristine u kuhinji i uredno "hvata beleške" u svesci. Ne čuje se o čemu pričaju, Kris se u komentaru šali kako je "došao da joj piše dnevnik" pošto ona ne može.

stefan popovic-min.jpg
Instagram / krisradenkovic 

Sva je prilika, ipak, da se njih dvoje već pripremaju za takmičenje za Pesmu Evrovizije, jer je poznato da Kristina jedva čeka ovaj veliki festival. Da li je baš to i bio razlog što se odlučila da operacijom skrati oporavak od preloma, još nije otkrila. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna