Trubač Dejan Petrović objavio je tužnu vest na svom Instagram nalogu. Preminuo je njegov deda, takođe muzičar, koji je bio jedan od stubova porodice kad su ostali bez Dejanovog oca Milovana.

Ova muzička porodica danas se okuplja zbog tužne vesti, muzičaru stižu brojni izrazi saučešća.Dejan je ispunjen kako tugom tako i zahvalnošću. Evo kojim rečima se oprašta od svog dede:

"Sa velikom tugom moram ti reći i poslednje hvala za sve što si bio i činio za mene kroz ceo moj život kao i za celu našu porodicu. Odmori se dragi moj deda, i kada stigneš na to, mnogo lepše mesto, pozdravi mi znaš već koga", napisao je muzičar.

Podsetimo, Dejan je rođen i živi u Užicu, gde su se Milovanu odužili i spomenikom, obeležjem posvećenom i svim srpskim trubačima. 

On je odrastao u muzičkoj porodici i uvek govorio kako pradeda, deda, otac, otac, brat i bratov sin nastavljamo tradiciju. "Često smo za Božić umeli da sednemo i da zasviramo, jer kažu da tad valja sve početi", pričao je Dejan. Teško mu je bilo kad se detinjstvo završilo, jer je morao da preuzme deo tereta i počne da sarađuje sa očevim vršnjacima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna