Iako su mnogi mislili da će Žerar Pike da se pokaje što je nakon 11 godina ljubavi napustio Šakiru koja mu je rodila dva sina, to se nije dogodilo. Fudbaler uživa u ljubavi sa 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom i čini se da je njihova veza jača nego ikada.

Šakira nije krila koliko joj je teško palo to što je ostavljena. Nakon što se opravila od prvobitnog šoka snimila je pesmu koja je posvetila bivšem, a koja je za kratko vreme postala mega hit. Žena i devojke širom sveta su sa njom u glas pevale

"Nije vučica poput mene za dečka kao što si ti. Prerasla sam te i zato si sad s devojkom koja je kao ti.Radim ovo da te uništim, da te sažvaćem i progutam, progutam i sažvaćem.Zamenio si 'ferari' za 'tvingo', 'roleks' za 'kasio'", otpevala je Šakira, a Pike čini se ni najmanje nema problem sa Tvingom i Kasiom. On sa Klarom uživa i odlučan je da to svima stavi do znanja.

Iako su se dosad skrivali i fotografima je bio veliki izazov da ih uslikaju zajedno, promenili su taktiku. Pre nekoliko dana prihvatili su želju fotografa da ih slika i čak su odgovorili i na nekoliko pitanja. Naime, zaljubljeni par se ulicama Barselone prošetao držeći se za ruke, a osmeh sa lica nisu skidali.  U ležernim odevnim kombinacijama izgledali su opušteno, a pristali su da odgovore na nekoliko pitanja novinara. Ipak, nisu želeli da komentarišu nedavnu objavu da je Klara zatražila psihološku pomoć zbog prevelike medijske pažnje i pritiska s kojim se suočava poslednjih meseci.

Profimedia Pike u šetnji sa Klarom Čijom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna