Kad sledeći put vidite ponudu za "filere na akciji", dobro razmislite da li ćete ubrizgati hijaluron, kao i gde i koliko mililitara. Upravo to će, verovatno, odsad raditi i Đina Džinović, jer je morala da se podvrgne tretmanu topljenja filera.

Ćerka popularnog pevača Harisa Džinovića podelila je svoje iskustvo na Instagramu. Sve je počelo kad se dobro pogledala u ogledalo nakon poslednjeg "punjenja" usana filerima. Shvatila je, kako kaže, da izgleda "kao da je bumbar ujeo".

Najveći problem je bio u gornjoj usni. Ona je bila toliko "napumpana" da se devojci bukvalno nisu videli zubi kad se nasmeje. Pored toga, došlo je i do migracije hijalurona što, takođe, nije nepoznata komplikacija ove estetske procedure. 

Nije bilo druge nego da ode na ubrizgavanje hijaluronidaze, supstance koja topi neželjene filere. Njeni pratioci na Instagramu su bili veoma znatiželjni da saznaju detalje. Pitali su Đinu koliko je mililitara imala, a ona kaže da čak nije ni sigurna.

djina dzinovic usne-min.jpg
Instagram / djinadzinovic 

"Mislim da je bilo više od tri mililitra", odgovorila je devojka koja je nedavno postala punoletna. "Svi koji kažu da su nešto uradili s manje od jednog mililitra, lažu", tvrdi Harisova ćerka. Po njenom mišljenju, 0.5 ml hijalurona je minimum za jednu usnu. 

Kako kaže, one koji pričaju kako su "nešto uradili sa jednom trećinom mililitra" neće ni da komentariše. Đina je objavila i fotografije vezane za ovu nemilu epizodu, pa pogledajte i sami kako je izgledala pre i posle topljenja filera u usnama.

Instagram / djinadzinovic Pre i posle topljenja hijaluronskih filera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna