Za ljubitelje serije "Seks i grad" stiže neverovatna vest - njihova mezimica Keri Bredšo je odustala od visokih štikli. Ženski lik koji diktira modu bar polovini ženske populacije na svetu proslavila je salonke, naročito one skupocene koje potpisuje Manolo Blanik. Nema ulice na Menhetnu kojom nije prošetala u takvoj obući, ali je tome došao kraj.

Fotografije sa snimanja nastavka "Upravo tako" pokazuju Keri u novom modnom izdanju, kao zaljubljenicu u - klompe! Da, dobro ste pročitali. Ravna obuća, sa širokim prednjim delom, u kojem ima mesta da se prsti slobodno pomeraju, sušta je suprotnost onome što je Sara Džesika Parker morala da trpi snimajući prethodne sezone.

Naravno, njene klompe su brendirane - ovoga puta to je "Guči", a savršeno se uklapaju uz sportske čarape, donji deo trenerke i neformalni mantil u kroju kućne haljine.

keri bredso 0753857873-min.jpg
Profimedia 

Dosad je Keri viđena u anatomskoj obući samo jednom - u epizodi u kojoj joj je, prema scenariju, operisan kuk! 

Ipak, zvezde sa "A liste" kao što su Kejti Holms ili Zoe Krevic često izlaze baš tako neformalno odevene kad obavljaju obične dnevne poslove, pa je mnogima već uobičajeno da uživaju u udobnoj obući.

Klompe će biti hit ove godine, a koje su boje i kombinacije moderne, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia, Instagram / calzuro_italia Klompe su hit sezone.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna