Knjiga koju je napisao princ Hari izazvala je burne reakcije javnosti, a mnogi misle da monarhija neće preživeti ovu oluju. Stručnjaci članovima porodice savetuju da se modernizuju, a čini se da je Kejt Midlton već počela da usvaja predloženo, pa se pojavila sa dekolteom što do sada nikada nije bio slučaj. Sa nestrpljenjem se iščekuje i krunisanje kralja Čarlsa III koje je zakazano za 6. maj ove godine, a sada se pojavio i njegov stari intervju iz 1969. godine. Govorilo se i o njegovom braku i budućoj supruzi.

"Da li mislite o dami koju bi princ od Velsa trebao oženiti? Da li ipak treba da bude član kraljevske porodice ili dama sa titulom", pitali su Čarlsa, a on im je odgovorio:

"Pa, valjda vidite da je to strašno teško jer morate zapamtiti da kada se ženite na mom položaju, ženite se nekim ko bi jednog dana mogao postati kraljica i i morate vrlo pažljivo da izaberete. Mislim, ko može da ispuni tu ulogu", rekao je i dodao da njegova buduća supruga mora biti posebna.

Telohranitelj o princezi Dajani
Profimedia 

"Jedina prednost braka sa princezom, na primer, ili nekim iz kraljevske porodice je to što znaju šta se dešava. Jedini problem je što ponekad pomislim da bih voleo da se oženim Britankom", rekao je Čarls koji se našao na meti negativnih komentara. Ipak, ovo mu nije bio prvi put. Kada je dao zajednički intervju sa Dajanom Spenser 1981. godine pred njihovo venčanje javnost je bila šokirana.

Na pitanje da li je zaljubljen u Dajanu ona je odgovorila "naravno", dok Čarls nije bio tako konkretan, već je rekao " Šta god ljubav predstavlja". Taj deo intervjua prvobitno je izrezan, a tek nedavno prokazan u dokumentarcu koji se bavi životom kraljevske porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna