Čini se da su tvrdnje i kritike koje su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poslednjih nedelja izneli u javnosti narušile popularnost britanske kraljevske porodice. Tamnošnji mediji nanose da se ova situacija može preokrenuti, ali da članovi moraju da reaguju i to što pre. Ako to ne učine uskoro to bio mogao biti kraj za kraljevsku porodicu, upozoravaju stučnjaci.

"Nedavna anketa je pokazala da je većina istaknutih članova kraljevske porodice izgubila na popularnosti. Moraju hitno situaciju da preokrenu u svoju korist i zadobiju simpatije mlađih generacija", rekao je Entoni Ber stručnjak za medije i krizno upravljanje i istakao da za monarhiju javno mnjenje najveći prioritet.

"Veoma je važno da se na princa i princezu od Velsa gleda kao na moderne, i da se dopadnu mlađim generacijama", tvrdi on i ističe da je Vilijam zbog sukoba sa bratom izgubio podršku mlađih ljudi.

"Kraljevska porodica se uvek držala pravila da ne reaguje na provokacije, ali mislim da je sada  trenutak da to promene. Moraju da budu vidljiviji i da se više dopadnu mlađim generacijama u čijim je rukama sudbina kraljevske porodice", tvrdi Ber.

kamila parker princ carls 0670195458.jpg
Profimedia 

"Kraljica Elizabeta bila je voljena i poštovana i van granica UjedinjenogKkraljevstva, i njena smrt je dovoljan udarac za monarhiju, koja će morati dobro da se potrudi da ovo preživi", rekao je stručnjak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna