Kejt Midlton je otpočela ono što svi nazivaju njenim "životnim poduhvatom", a reč je o kampanja koja će biti usmerena na razvoj dece u najranijem detinjstvu. Ovaj projekat, pod nazivom "Oblikovanje" je otpočet ceremonijom na kojoj je princeza održala uvodni govor.

Na svečanost u londonskoj zgradi BAFTE ona je došla u pratnji princa Vilijama, a oboje su bili naročito doterani za ovu priliku. Kejt je blistala u odelu kakvo nikad dosad nije nosila.

Crvena boja je ono što smo i ranije viđali na princezi i zaista joj sjajno stoji, ali ovoga puta joj je poseban kroj poslovnog odela dao i dodatni imidž moći. Vilijam je dao "podršku" svojom crvenom kravatom i nije skidao pogled sa lepe Kejt.

kejt midlton 0753052173-min.jpg
Profimedia 

U pitanju je kreacija modne kuće "Aleksander Mekvin". Sako ima naglašene naramenice, čak malo i ispupčene na samoj ivici rukava, dok pantalone krase lepršave nogavice koje se šire pri dnu.

Kejt je odlučila da smelo naglasi dubok izrez na blejzeru tako što je ispod njega obukla dekoltiranu bluzu iste boje. Ona se gotovo i ne primećuje kad je sako zakopčan, pa princeza deluje kao da nema ništa ispod njega.

kejt midlton 0753052150-min.jpg
Profimedia 

Detalji kao što su crvene salonke i klač torbica dodatno pojačavaju utisak. Nema sumnje da Kejt otvara potpuno novo poglavlje u svom životu, ali i u životu kraljevske porodice koja je bila veoma uzdrmana objavom knjige princa Harija. Njenom projektu je data velika medijska podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna