Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić treće dete su dobili 25. januara. Lepa manekenka rodila je ćerku, kojoj su ponosni roditelji dali ime Angelina. Porođaj je prošao u najboljem redu, mama i beba su odlično, a devojčica je na rođenju dobila ocenu 10. Zbog pojačanja u porodici slavi se, a Nikola ne krije koliko je srećan.

"Ceo dan slavlje i radost, okupljanje prijatelja, čestitanje, naravno i po koja čašica, ali spreman sam. Beba i Bojana su čista desetka, prezadovoljan sam i zahvalan. To je najdivnija stvar koju čovek može da oseti, svaki put te iznenadi ta blagodet koju osetiš kad dobiješ dete. Uvek sam presrećan i moja porodica i prijatelji. Porodica i deca su ono što je najbitnije u životu", rekao je Rokvić za "Premijeru" i istakao da je posebno srećan što je njegov brat Marko nedavno dobio ćerku.

"I Draga se rodila pre 20 dana, zajedno će odrastati, biće lakše i Sari i Bojani, naravno i Marku i meni da odgajamo decu kad su tako u isto vreme rođene, radujem se, presrećan sam", naveo je Rokvić, a potom otkrio kako su se odlučili za neobično ime Angelina.

bojana barovic beba angelina-min.jpg
Instagram / bojanabarovic 

"Razmišljali smo, imali smo par opcija, ja sam želeo pravo, staro, srpsko ime, Angelina nam je najviše prišlo srcu, pa smo joj dali to ime", istakao je Nikola.

Ime Angelina je oblik imena Angela, potiče od grčke reči "angelos" i označava "anđela", a u prenesenom značenju "božjeg poslanika". Bojana i Nikola već imaju stariju ćerku Leonu, koja ove godine puni 7 godina, i sina Simeona, koji će u februaru proslaviti treći rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna