Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, 25. januara napunila je 45. godina. Iako je bilo planirano slavlje, ono je odloženo zbog prinčeve bolesti. Naime, suprug najtužnije princeze zaražen je koronavirusom, a to mu je već treći put tokom poslednje tri godine.

Princezu je nakon svega što je preživela jako rastužilo to što je ostala bez rođendanske proslave. Naime, ona je u novembru 2021. godine smeštena na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van Monaka, a to je tada potvrdio i njen suprug, princ Albert, u ekskluzivnoj ispovesti za američki "People".

"Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični", rekao je tada Albert, ali mnogi su sumnjali da je njihov odnos već dugo "na staklenim nogama".

Šarlin je sinonim je za život u zlatnom kavezu. Princeza je kneževine koja je sinonim za luksuz, jahte, superbogatsvo, sjaj i raskoš, ali na njenom licu nikada nema osmeha

Princa Alberta upoznala je tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu, a njihovo venčanje 2011 godine bilo je raskošno. Pisustvovalo je svih 7.810 punoletnih stanovnika Monaka, a kako je izgledalo ovo glamurzono slavlje pogledajte u fotogaleriji ispod.

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna