Pevač Marko Rokvić, brat Nikole Rokvića, i njegova supruga Sara juče su dobili pojačanje. Sara je na svet donela zdravu devojčicu, kojoj je popularni par dao ime Draga.

Draga je slovensko žensko ime koje je nastalo od prideva "drag", u prenesenom značenju "da bude srcu drag".

Lepe vesti na društvenim mrežama otkrila je ponosna baka Slavica Rokvić, Markova i Nikolina mama, a pevač je do kasnih sati sa prijateljima i porodicom slavio rođenje ćerke.

Nikola i Marko su se u jednom trenutku na slavlju zajedno latili mikrofona i otpevali numeru svog pokojnog oca Marinka Rokvića "Snegovi beli opet veju", a ovaj momenat bio je posebno emotivan za čitavu porodicu.

Sara i Marko su, inače, u braku od 2015. godine, a iste godine dobili su prvo dete, sina Despota. Njih dvoje poznaju se još iz srednje škole, a ljubavnu vezu otpočeli su nakon mature. Marko je svojoj supruzi posvetio i pesmu "Idu nam, idu dani".

"Sara je moja ljubav iz srednjoškolskih dana, a pet godina posle mature sreli smo se na jednom rođendanu i ubrzo počeli da se zabavljamo. Ne mogu da zamislim kako bi moj život danas izgledao da slučajno nisam otišao na taj rođendan", rekao je Marko jednom prilikom za domaće medije. 

Uskoro će u porodicu Rokvić stići još jedna beba, budući da Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović čekaju treće dete. Oni će takođe dobiti devojčicu, a već imaju stariju ćerku Leonu i sina Simeona.

Neke od porodičnih fotografija Bojane i Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna