Pevačica Nikolija Jovanović suvereno vlada scenom, a posle zapaženog nastupa koji je imala na dodeli MAC nagrada priznala je da sumnjala da li je uspeti sve da uradi kako treba.

"Sve se završilo! U prethodnih dvadeset dana sam naučila da igram oko šipke i drago mi je da sam naučila, jer je ples najteža stvar. Do pre dva dana sam se stresla i plašila sam se da li ću to uopšte uspeti i vrlo sam ponosna na sebe jer to nije nimalo lako", rekla je Nikolija i istakla je njen suprug Relja verovao u nju od samog početka.

 "Relja je ponosan… Znao je da sam ja veliki radnik i da ću to uspeti. On je imao više poverenja u mene nego ja sama" priznala je za Alo! Nikolija.

Ljubav Nikolije i Relje traje već punih osam godina. Ćerke Rea i Hana su njihov najveći uspeh, a pevačica je otkrila da nju i supruga vezuje magija.

"Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik. Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga", dodala je za Alo! Nikolija koju za Relju vezuje i to što vole iste stvari. 

Nikolija o nastupu na dodeli Mac nagrada
Instagram / reljarelja 

"Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše", iskreno je priznala Jovanovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna