Povratak kultne američke serije "Seks i grad" izazvao je oprečna mišljenja. Dok su jedni oduševljeni što mogu da uživaju u avanturama, sada tria sa Menhetna koji čine Keri, Miranda i Šarlot, drugi smatraju da im je mesto u prošlosti. Ipak, retko ko je ostao ravnodušan na fotografiju na kojoj Keri šeta Menhetnom, čvrsto držeći za ruku svog dva puta bivšeg - Ejdana, pre svega zbog njegovog izgleda.

Uzorni dečko koji ume da popravlja sve po kući, voli životinje, kuva, i nema problem da ostane sam ako njegova draga izađe, izgleda kao da se zamrznuo u vremenu. Gotovo isto kao pre dve decenije.

Najpopularniji komentar ispod fotografije Keri i Ejdana bio je onaj gde korisnici interneta traže od glumca da im pošalje broj svoje kozmetičarke. Ali u stvari, tajna mladolikosti glumca Džona Korbeta uopšte nije u nezi, već u životnoj filozofiji koje se pridržava. Živi za svoje zadovoljstvo, provodi mnogo vremena u prirodi i ne pokušava da uradi sve odjednom, jer savršeno razume da je to nemoguće.

Džon nije imao lako detinjstvo. Kao tinejdžer se zaposlio u fabrici i tamo proveo šest dugih godina, dok je istovremeno pohađao časove glume. Sanjao je da postane glumac, ali i kada je postigao veliki uspeh ostao je daleko od Holivuda. Nije išao na zabave, nije podlegao lošim navikama, i nikada nije želeo da živi u ogromnom gradu. Već decenijama živi u Sijetlu, a nije se preselio čak ni zbog serije "Seks i grad". Redovno je leteo za Njujork, ali nakon što je snimljen sav potreban materijal vraćao se kući.

Još pre 20 godina kupio je farmu i tamo se preselio sa svojom partnerkom Bo Derek. 

Kako Ejdan iz serije Seks i grad izgleda danas
Profimedia 

Džon sada ima 61 godinu i izgleda zaista sjajno. Glumac svako jutro počinje šoljicom kafe i zdravim doručkom (ovsene pahuljice, kuvana jaja ili omiljene danske palačinke punjene voćem), a zatim ide u dugu šetnju.

Pregleda svoje imanje, hrani svoja tri konja i zatim čisti štale. Drugu polovinu dana glumac posvećuje bašti, u kojoj uzgaja paradajz, a u jesen uživa u žetvi. Džon već godinama ne jede meso, ali ne samo zbog ljubavi prema životinjama. Naime, on je jednom pojeo hamburger kada se zarazio Ešerihojom koli. Bilo mu je toliko loše da nije mogao ni da pozove doktora, a spasila ga je bivša devojka. Stavila ga je u auto, odvezla u bolnicu, a Džon je na intenzivnoj nezi proveo 10 dana.

"Borio sam se za život. Čim sam došao sebi, odmah sam prestao da jedem meso i tog režima ishrane se pridržavam i danas", rekao je glumac.

Bilo kako bilo, neće se dugo čekati na nove epizode, a ako vam se serije ne dopadne, uvek možete da se inspirišete Ejdanovim izgledom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna