Aco Pejović je ponosan otac tri ćerke, koje je dobio u braku sa suprugom Biljanom, za koju ne krije da je stub njihove porodice. Oni su godinama u skladnoj zajednici, a venčali su se posle samo sedam dana veze. Pevač je otkrio koja je tajna uspešnog braka.

"Moraš biti što manje kući, šalim se. Bili smo sedam dana zajedno i onda smo se venčali. Svaki brak se sastoji od tolerancije i poštovanja", rekao je pevač, a onda ispričao kako je njegova ćerka odreagovala kad je videla da mu nepoznata devojka sedi u krilu.

"Manekenka koja je glumila u spotu mi je sela u krilo za snimanje scene. Mi smo tu, kao, neka predigra, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve. Moja srednja ćerka je odgledala taj spot i okrenula se prema meni i rekla: 'Kako si mogao ovo da uradiš mami?'. I odmah je pobegla u sobu", prisetio se Pejović u razgovoru za 24sata.hr, kada je istakao da su za njega na Balkanu najlepše žene na svetu.

Aco Pejović i žena Biljana
MONDO / Stefan Stojanović 

"Mislim da su na našim prostorima najljepše žene - Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna. To je taj poseban temperament, ta put, taj stil, način života, drugačije je nego u ostatku sveta. Nigde na svetu, skoro nigde, nećete naći devojku, koja je u 10 ujutro potpuno sređena, sa najjačom garderobom i šminkom", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna