Šakira nema izbora osim da prihvati da je ljubav sa Pikeom definitivno gotova. Kolumbijska pevačica nije krila koliko joj je teško palo što je ostavljena, a svoj bol pretočila je u pesmu koja je postala hit za kratko vreme

"Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom zamenom

ne znam ni što se dogodilo

toliko si čudan da te ne prepoznajem

vredim kao dve devojke od 22 godine

zamenio si 'Ferrari' za 'Twingo'

zamenio si 'Rolex' za 'Casio'"

Neki su tvrdili da je ova pesma izazvala trzavice u Pikeovoj novoj vezi, međutim on je pokazao da je to daleko od istine.

Na Instagramu je objavio fotografiju sa svojom 23-godišnjom devojkom Klarom Čiom Marti i time potvrdio da kod njega nema trzavica.

Ovo je prva zajednička fotografija koju je Pike objavio i mnogi smatraju da je na ovaj način fudbaler želeo da stavi do znanja da je veza sa Klarom ozbiljna.

Pike je dobio brojne komentare podrške i čestitke, a mnogi aludirajući na Šakirinu pesmu Klaru su nazvali "Tvingom godine".

Da je Šakirin i Pikeov brak bio daleko od idelanog pokazuje i video snimak na kom je Pikeova majka Monserat Bernabeu, pevačicu ućutkivala prstom i uhvatila je za lice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna