Razvod Šakire i Žerara Pikea je i dalje tema dana, jer jedna za drugom izlaze na videlo pojedinosti ovog teškog porodičnog sloma. Oni su rekli da se razilaze još tokom leta, a nova pesma koju je pevačica objavila pokazala je i kako je doživela raskid.

U njoj ona pravi parodiju na račun nove devojke poznatog fudbalera, ali mu zamera i što je ostavio nju i decu u problematičnoj situaciji. Ne samo da joj je ostavio finansijske dugove, kako kaže, već je prisiljena i da joj svekrva bude komšinica.

Još jedan od detalja je predmet pažnje medija - lutka koju je postavila na terasu, okrenutu baš prema kući Pikeove majke Monsera Bernabo.

Lutka izgleda kao prava veštica, a pošto je praznik kad se ovakvi ukrasi obično koriste, odavno prošao, svi se pitaju koja je njena svrha. Navodno je i Monserat tražila da se ukloni.

monsera bernabo 0750881982-min.jpg
Profimedia 

Sada svi kažu da je ona, izgleda, ipak bila još jedan od razloga razdora, jer se pojavio snimak na kojem se vidi da svekrva napada snaju. Prvo joj maše pred licem, pa se čini da je čak i uhvatila za glavu u jednom trenutku, a odmah zatim joj nedvosmislenim, zapanjujuće strogim gestom naređuje da zaćuti. Vidi se kako Monserat stavlja prst na usta i ljutito gleda u Šakiru.

Žene su ogorčene što Pike ćuti i ne reaguje na ovakav potez. "Nikakav je to muž" i "bolje joj je bez njega" su neki od komentara.

Navodno je povod za ovaj neprijatni trenutak bila haljina koju je Šakira obukla, a pošto su obe bile u pratnji Pikea, svekrva je procenila da joj je dekolte predubok i tražila od nje da obuče i sako preko toalete. Pogledajte sami snimak da vidite kakav je to bio odnos. 

Za Šakiru je, očigledno, teška "kazna" što mora da živi pored Monsere, pa je najavila da će izgraditi zid između svoje i svekrvine kuće.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna