Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, čekaju treće dete, a rođenju sestre neizmerno se raduju njihovi naslednici Leona i Simeon. Oni žarko žele da pojačanje u porodici, a dovoljno su veliki da se pitaju i oko imena koje će sestra da nosi.

"Što se imena tiče videćemo. Možda i sama sebi da ime, zavisi kada se rodi. Za ćerku Leonu imali smo nekoliko predloga, pa smo izabrali, dok se Simeon rodio na 'Svetog Simeona Mirotočivog'"otkrio je Nikola za „Exkluziv“ i istakao da je roditeljstvo uticalo na njegovu muziku.

"Veća je obaveza i odgovornost. Shvatio sam koliko je bitan tekst jer će to deca da slušaju i gledaju jednog dana. Više nisam toliko mlad da bi se oprostilo mojoj mladosti kao na početku karijere", rekao je pevač.

Manekenka priznaje da je ovu trudnoću podnela daleko opuštenije nego prethodne dve.

"Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom", objasnila je u intervjuu za magazin "Story" Bojana koja se nije ugojila tokom trudnoće.

"Očekivala sam se da ću se ugojiti, ali nisam. Inače se zdravo hranim, ali se častim s vremena na vreme i nekom nezdravom hranom. Jedem češće, ali nisam sklona velikim obrocima", rekla je za pomenuti magazin.

Još fotografija Bojane Barović i Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna