Srpska reprezentativka u tekvondu Milica Mandić uživa u najlepšenjm životnom periodu. Ona i njen suprug Marko Đuričić sa nestrpljenjem iščekuju rođenje prvog deteta. Milica je ušla u sedmi mesec trudnoće, a tokom drugog stanja se oseća odlično. Pol bebe koji, za sada, znaju samo ona i suprug, te navela da će tako ostati sve do porođaja.

"Trudnoću podnosim sjajno! Sve je super, iskreno dobro se osećam, lepo ide sve za sada. Marko i ja jedini znamo pol bebe! Neki deo porodice ne želi da zna pol, pa neću ni otkrivati. Oko imena se još uvek malo dvoumimo", otkrila je ona nedavno za "Blic", a sada i dokazala da blista u drugom stanju.

"Lagano u sedmi mesec", napisala je Milica uz fotografiju na kojoj izgleda savršeno. Kilograme skoro da nije ni nabacila, jedino se ocrtava trudnički stomak.

Milica i Marko venčali su se 2021. godine, nakon što je ona osvojila zlatnu medalju na Olimpijadi i povukla se u sportsku penziju.

"On je prvi momak koji je uvek tu za mene. Navija i bodri me. Kraj njega sam ispunjena, srećna i kompletna. Imala sam sreću da ga upoznam. Oduvek mi je bilo važno da imam stabilnu vezu i osobu na koju mogu da se oslonim. Marko zna koliko ume da bude teško u sportu i u potpunosti me razume. Najviše cenim tu njegovu bezuslovnu podršku koju osećam od početka. Biti iskreno srećan zbog tuđeg uspeha retka je vrlina", rekla je nedavno Milca za "Hit informer" koja je Marka upoznala u tekvodno klubu.

 Još fotografija Milice i Marka pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / milica_mandic Sportski par izgleda prelepo na zajedničkim slikama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna