Pevačica Viki Miljković i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške, u svemu podržavaju naslednika, koji nije krenuo maminim i tatinim stopama i, barem za sada, nije se opredelio za muziku.

Andrej sa uspehom trenira tenis, a mama Viki spremna je da upozna i njegovu prvu devojku, kada za to dođe vreme.

"Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je sada njegova glavna preokupacija uz školu. Tako da, videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva", rekla je pevačica u intervjuu za "Scandal".

Tašketova ćerka iz prvog braka
ATA / Antonio Ahel 

Viki je nedavno govorila i o tome kako se nosi sa izazovima tinejdžerskog doba, kroz koje sada prolazi njen naslednik.

"Ima po koja tinejdžerska bubica, jedva čekamo da to prođe. Oni su sad u fazonu da se svi isto ponašaju, dešavaju se neke promene, postaju odrasli ljudi, odrastaju, misle da sve znaju", rekla je pevačica pre nekog vremena u emisiji "Exkluziv".

Ona je tada objasnila i da je ona ta koja je popustljivija prema sinu, dok Taške ume da bude strog.

"Pa po potrebi, kako je ko za koji segment zadužen. On prema tati ima zaista veliko poštovanje i strah, tatina reč je uvek poslednja. A sa mamom se više mazi", iskrena je bila Viki.

Podsetimo, Viki i Taške venčali su se 2007. godine, nekoliko meseci pre rođenja naslednika, a pre toga su 13 godina bili u vezi.

Još fotografija Viki Miljković možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna