Ne smiruju se strasti oko knjige koju je napisao princ Hari. Iako su mnogi predviđali da on neće izneti bombastične tajne, on je to ipak učinio i izazvao burne reakcije. Kraljevska porodica se za sada ne oglašava, ali trpe posledice. Istraživanja tvrde da im je popularnost drastično pala. Zbog onoga što je uradio neki misle da je "odbegli princ" pod potpunom kontrolom supruge Megan Markl

Telohranitelj princeze Dajane, Ken Vharf koji je bio njen lični čuvar od 1988. do 1993. godine Harija poznaje od njegove treće godine. Bio je osoba od poverenja koja je bila upućena u skoro svaki segment njene svakodnevice, a sada je otkrio šta misli na ovu temu.

"Kada pogledate venčanje i javne događaje koji su usledili Megan je savršena glumica, savršena glumica. Da li je potpuno pod njenom kontrolom, neki kažu da jeste, ne mogu to da kažem iskreno. Čini mi se da nešto nije u redu u tom odnosu", a na pitanje da li Hari izgleda srećno istakao da princ izgleda prilično samouvereno i dodao da je imao dobrog učitelja u poslednje tri ili četiri godine".

megan markl i princ hari 0366769450-min.jpg
Profimedia 

"Mislim da nije srećan. Ako ga pogledate sve do trenutka njegovog braka, Hari je bio šaljivdžija. Najpopularniji član kraljevske porodice. Onda je njegova popularnost naglo pala"", tvrdi Dajanin telohranitelj i ističe da Hari nikada nije imao problem sa tim što će Vilijam da postane kralj.

"Mislim da nije imao problema s tim. Zašto bi imao problem s tim? Od prvog dana Hari i Vilijam znali ko su i koja je njihova uloga u porodici", rekao je Ken i prisetio se incidenta u kojem su se dva mlada princa svađala na zadnjem sedištu auta, dok je Dajana vozila, a Hari se nagnuo ka Vilijamu i rekao: 'U redu je za tebe, ti ćeš jednog dana biti kralj, a ja neću, dakle, mogu da radim šta hoću'. Poenta je da je upravo to sada uradio", dodao je Vorf.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna