Momčilo Otašević i Jelena Perčin početkom ove godine obelodanili su da se razvode nakon četiri godine braka, u kojem su dobili dvoje dece, ćerku Mašu i sina Jakšu. Glumac ističe da mu je upravo uloga oca najvažnija i najlepša u životu.

"Omiljena uloga mi je uloga oca. Uživam u tome, zna ponekad da bude i naporno i zahtevno, i fizički i psihički. Prelepo je i uživam u njihovoj sreći i prvim iskustvima, otkrićima, ona iskra u oku", iskren je bio Momčilo u emisiji Božidara Zubera na "E" televiziji.

Nakon kraha braka, glumac je utehu pronašao u rodnom Cetinju gde je proveo praznike i ispoštovao tradiciju sečenja badnjaka, a posebno je srećan što mu je u tome društvo pravio naslednik.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin
Instagram/olicmom 

"Cetinje mi je omiljena destinacija. Praznike sam proveo fenomenalno. Možda nekoliko puta zbog poslovnih obaveza nisam bio na Cetinju kada je Badnji dan i Božić. Ove godine jesam i strašno sam ponosan i srećan što sam uspeo da odem sa ocem i sinom da uberem badnjak jer je to tradicija koja se nastavlja. Jakša je jednom udario, kasnije se zabavljao po šumi dok smo mi odradili sve što treba. Lepo mu je bilo", ispričao je Otašević, koji se prisetio i svog detinjstva, te ga uporedio sa odrastanjem svoje dece.

"Vreme na kompjuteru mi je bilo veoma ograničeno. Igrali smo fudbal na ulici. Oni sad kad dođu na Cetinje kod muzeja znaju da je to slobodna zona i uživaju. Bezbrižan sam. Ove godine je bilo prelepo sa klizalištem. Koliko smo mi uživali u nekoj drugoj slobodi, toliko oni imaju neku svoju slobodu i stvari koje mi nismo imali", objasnio je.

Momčilo Otašević priznao je i da je veoma emotivan i da mu nije teško izmamiti suzu.

"Emotivan sam po prirodi, ali ima jedna fora. Naučio sam, kad me uhvate emocije - samo se ujedeš za jezik ili obraz", rekao je u pomenutoj emisiji.

Momčilo Otašević se rasplakao u emisiji
Youtube/Printscreen/Televizija E 

Jelena Perčin je, podsetimo, nakon razvoda otkrila da veoma teško podnosi ovaj period.

"Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece", rekla je Jelena za hrvatsko izdanje magazina "Gloria".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna