Nakon glasina da je razlog razvoda prevara, sada su se u španskim medijima pojavile i izjave Pikeovih prijatelja koji tvrde da je fudbaler navodno bio "žrtva" popularne pevačice.

Oni tvrde da je Šakira navodno "bila ohola i stalno je šefovala", pa su joj njegovi prijatelji čak dali nadimak "La Patrona", što u prevodu znači "šefica".

"Svi prijatelji Pikea su Šakiru zvali "šefica" jer očigledno nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barselone. I to je od početka bio problem za slavni par. Šakira se nije osećala prijatno u Barseloni, a glavni problem bio je taj što ovde nije imala prijatelje. Najbolja prijateljica joj je bila bivša svekrva, majka Žerara Pikea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima. Sa Šakirom nije bilo lako živeti", rekla je novinarka Lorena Vaskez u jednom TV šou programu, prenosi španska "Marka".

Ona je dodala i da pevačica želi da njena deca ostanu podalje od cele ove situacije i da zbog toga smatra da bi bilo najbolje da sa njima ode u Majami.

Razvode se Šakira i Pike
Profimedia 

Podsetimo, kolumbijska pevačica i španski fudbaler upoznali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, u Africi, a čitav svet od tada je pomno pratio dešavanja u njihovom odnosu.

Godine 2012. Šakira i Pike dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Popularni par 12 godina je proveo u vanbračnoj zajednici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna