Marina Visković još u detinjstvu se našla na prekretnici - da li da se opredeli za borilačke veštine, prema kojima je odmalena gajila ljubav, ili za muziku. Odabrala je da gradi muzičku karijeru, ali je nastavila da se rekreativno bavi sportom i nijedan dan ne može da zamisli bez treninga.

"Odmalena su me privlačile borilačke veštine i najveća želja mi je bila da treniram kik-boks. U osnovnoj školi imala sam izazov da se profesionalno posvetim tome ili muzici. Međutim, kao što se vidi, izabrala sam jednu stranu, a to je muzika. Mada sam sigurna da bih takođe bila uspešna i u kik-boksu. To mi je ujedno i omiljeni sport. Sportski sam tip i to ni ne krijem, primeti se i po meni da sam stalno u kondiciji", rekla je Marina za "Super TV".

Pevačica se trudi da, uz treninge, njena ishrana bude zdrava i izbalansirana, ali priznaje da joj to ne polazi baš uvek za rukom zbog prirode posla kojim se bavi, a koji podrazumeva rad noću i neredovan san.

"Trudim se da eliminišem sve loše navike kada je hrana u pitanju. A s druge strane nisam neki preterani ljubitelj slatkiša, ne volim gazirane sokove, tako da sam mirna što se tiče tog dela svakodnevne zavisnosti koju mnogi imaju. Obožavam najviše domaću i kuvanu hranu, ali kada poželim da pojedem nešto što ne jedem svakog dana, ne sputavam se u tome. Imam mnogo nastupa, nije mi redovan san i ogranizam mi traži dosta šećera i masti, međutim trudim se da se hranim zdravo sa više manjih obroka, dosta voća i povrća na meniju. Isto tako, dosta vode igra ključnu ulogu kada je moj organizam u pitanju", istakla je pevačica, kojoj je trenutno u fokusu karijera, a ne ljubavni život.

"Trenutno mi nije prioritet da se udam i ostvarim kao majka. Znam da će se sve to desiti kad ja budem želela. Mogla sam da se udam više puta, i sada mogu ako hoću, jer uvek imam udvarače. Da mi je cilj dete, već bih ga imala. Međutim, radije bih ostala sama i bez deteta nego da imam teret koji će me pratiti ceo život. Pažljivo biram sa kim ću to uraditi i kada. Imam 34 godine i treba da živim punim plućima. Karijera je sada izvor moje sreće i hoću tako da bude još nekoliko godina, pa posle može beba", rekla je ona nedavno.

Još fotografija Marine Visković pogledajte u galeriji ispod.

ATAImage/Mateja Stanisavljevic Marina Visković se ugojila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna