Lidija Vukićević 1991. godine udala se za fudbalera Mitra Mrkelu, sa kojim je dobila sinove Andreja i Davida, a bračna sreća potrajala je devet godina.

Glumica važi za veoma izazovnu i poželjnu damu, a od bivšeg supruga se, kako je svojevremeno ispričala, rastala kada je među njima nestalo strasti. Priznala je tom prilikom i da su je prijatelji nagovarali da ostane u braku zbog novca, ali da ona o tome nije ni razmišljala.

"Kad sam rešila da se razvedem, prijatelji su mi govorili da sam luda i da treba da ostanem u braku i uživam u parama. Tada nisam imala nikakve prihode, ali sam odlučila da se uzdignem i borim za sebe. Novac nije sreća! Čim s nekim ne možete da imate intimne odnose, najbolje je da se raziđete. Ma bolje da sam i mrtva nego da tako živim", ispričala je pre nekoliko godina Lidija za "Informer".

Ona je dala savet devojkama da drže do sebe i da nikada ne povlađuju muškarcima.

"Nikad nisam imala odnos s muškarcem samo zato što se to njemu htelo! Nije mi bio cilj da zadovoljim partnera i sebe stavim u ulogu potčinjene da me ne bi ostavio, kao što rade neke žene. Uvek sam više volela sebe nego svog muškarca. To je osnov za zdrav odnos, jer ako ne poštujem sebe, ni on neće poštovati mene", iskrena je bila Lidija (60), koja i danas važi za veliku zavodnicu.

"Imala sam sreću da sam uvek bila željena žena. To nema veze sa fizičkim izgledom, već s onim iznutra. Žena mora da bude zanimljiva, tajanstvena, ali i da zna da očara muškarca, a ne da ga odbija time što su joj ruke svakodnevno do lakata u testu", oštra je bila glumica, koja je tada priznala i da voli da muškarac bude mlađi od nje 10-15 godina.

"Volim mlađe muškarce, one od 41 do 45 godina. Ako izađem sa klincem od 30 godina, svi će da upiru prstom u mene. Ukoliko bih bila u vezi sa nekim ko ima 65, reći će: 'Evo je sa dedom koji je pun love.' Našla sam zlatnu sredinu", zaključila je. 

Još fotografija Lidije Vukićević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vukiceviclidija Kako glumica održava vitku figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna