Lepa Brena je navikla svoju publiku na ekskluzivne haljine i neobične krojeve, a više puta je morala i da objašnjava zašto na bini nosi miniće i šortsiće. Mnogi su joj prebacivali kako privlači obožavaoce samo fizičkim izgledom, ali je njena duga karijera pokazala da pevačica ima mnogo više toga da pruži.

Nedavno je isplivao jedan njen zabranjeni video snimak, a sada je ponovo pomerila granice. pojavivši se u novogodišnjem televizijskom programu u neobičnoj verziji "gole" haljine. Bilo je i ranije provokativnih izdanja na našoj estradi. Navikli smo da se ovo ime obično koristi za toalete u boji kože na kojima su delovi prekriveni čipkom. Ostavljaju utisak da se vidi golo telo, ali zapravo je to samo til.

hajli boldvin biber 0371498837-min.jpg
Profimedia 

Druga varijanta je ona u kojoj je tkanina toliko pripijena da se ocrtava svaki detalj na telu, pa deluje kao da je žena koja je nosi gola, samo "prefarbana" nekom bojom. Brenina haljina je još neobičnija!

Ona je zatvorena "do grla", ali je zato na čitavoj prednjoj strani naslikano žensko telo. Prikazano je veoma realistično, a umetnik očigledno nije imao nameru da bilo šta preterano "ulepšava". Tako "dama" na slici ima stomačić, pa i blago opuštene grudi.

Zanimljivo je da Brena uopšte nije objavila sliku sa ovom haljinom na svom Instagram nalogu. Međutim, drugi jesu, pa se komentari šire kao požar.

Društvene mreže su eksplodirale, mnogi komentarišu da Breni ovo nije trebalo. Drugi kažu da je - kao i ranije - pomerila granice i da izgleda neverovatno. Šta vi kažete?

Tekst: Lepa&Srećna