Zorica Brunclik je ponovo na meti kritika, jer kažu da je preterala sa botoksom i filerima. Za podmlađen izgled ona tvrdi da je potpuno prirodan, pa je pozvala i pripadnike medija da priđu bliže i provere da li je "nešto radila na licu".

Pevačica je oduševila vitkom pojavom na dodeli nagrada "Balkan Awards", gde se pojavila sa mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Po njenim rečima, on je delom zaslužan za to što lepo izgleda.

"Za vitku liniju preporučujem ljubav tri puta dnevno", kazala je nasmejana Zorica. Pored ove šale, ona priznaje da je zaista smršala.

zorica brunclik i kemis-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Jesam! Mesec dana ne jedem ništa, odnosno naučila sam da probušim kašiku. Svako može da me pogleda, da mi priđe, da vidi šta se tu promenilo. Dobro, ne može baš svako", dodala je pevačica u stilu da svako razume šta je ona htela da kaže.

Za nju su koncerti i nastupi uvek bili motivacija da dotera liniju. Tako je bilo i pre nekoliko godina kad se ugojila čak 17 kilograma, a onda rešila da ih se oslobodi. Tada je započela četvoromesečnu dijetu i odlazila na treninge četiri puta nedeljno.

Za poslednji koncert je dobila i nagradu, a kaže da je to prvi put posle decenija bavljenja muzikom da prima takvo priznanje. "Utrenirala sam sebe da zbog takvih stvari ne žalim. Kad ne primim neku nagradu, sebi sama kažem - nisam bila na redu", otkriva Brunclikova.

Više njenih slika pogledajte u galeriji!

Instagram / zoricabrunclik_official Konačno vitka

Tekst: Lepa&Srećna