Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške ponosni su na petnaestogodišnjeg sina Andreja, koji raste u vrednog i odgovornog mladića. Krajem prošle godine dogodila se neprijatna situacija kada je Andreja nekoliko migranata napalo u Beogradu na vodi, gde živi sa ocem i majkom. Oni su mu pretili nožem i tražili mu novac, ali je pevačicin sin uspeo da pobegne i srećom sve se završilo dobro.

Viki je praznike provela sa porodicom u Americi, gde je imala turneju, a Andrej je boravak tamo iskoristio da se bavi tenisom, koji je njegova velika ljubav.

"Tenis je njegova ljubav, tenis je i dalje aktuelan. Imali smo turneju po Americi, koja je trajala petnaestak dana, Andrej je tamo trenirao, bio u jednoj privatnoj akademiji, a sada u februaru idemo na drugi deo američke turneje. Ponovo će se oprobati u svemu tome, mislim da će imati neke turnire po Americi. On će ići na svoju, a mi na svoju stranu. Vikendima menjamo gradove, a on će biti stacioniran u Las Vegasu", objasnila je pevačica za emisiju "Premijera".

Osim tenisu, Andrej Tašković veoma je posvećen i crkvi i veri, a ljubav prema religiji preneli su mu roditelji koji veoma drže do tradicije.

"Moj sin odmalena pomaže pri liturgiji, ulazi u oltar... Mi smo dosta tradicionalni, patrijarhalni, u veri smo. Volim da ga učim pravim vrednostima, da se ispoštuje taj sistem vrednosti kada je porodica u pitanju, poštovanje... Mislim da ga stavljamo na pravi put", iskrena je Viki, koja se raduje nastavku snimanja "Zvezda Granda".

"Ovde sam već 6-7 godina, saživela sam se i sve mi nedostaje. Volim ovu scenu, ljude sa kojima radim, kandidate, ovu energiju... Te mlade ljude koji napreduju, biraju svoj put, sreću kada naprave prve korake i formiramo ih u prave pevače. To me sve čini jako srećnom", zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Viki Miljković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna