Dragana Mirković danas slavi rođendan, pa se na njen Instagram nalog slivaju čestitke sa svih strana. Popularnoj pevačici su mnogo sreće poželele brojne koleginice, među kojima i Mira Škorić i Maja Marijana, kao i obožavaoci.

Međutim, među najlepšim željama su one koje stižu od najbliskijih - muža Tonija i sina Marka. Toni je već objavio više Gaginih fotografija danas, a poruka je uvek ista: "Happy birthday, my love".

Marko je ovih dana bio čest "gost" u medijima, jer se još piše o njegovom izlasku sa Unom Čolić. Lepa ćerka popularnog Zdravka je uvek u centru pažnje, pa nikom nije promaklo da su Marko i ona podelili fotografije sa večere na kojoj su uživali.

marko bijelic i una colic na veceri-min-min.jpg
Instagram / unacolic 

Dragana Mirković ne može da se odbrani od pitanja novinara povodom eventualne veze između njenog sina i Une. "Zdravko i ja smo prijatelji, znamo se još iz vremena kad je on služio vojsku u Požarevcu", odgovara pevačica. "Mene je naročito počastvovao kad je došao na moj koncert 2014. godine jer, znate, on ne ide na koncerte... "

dragana mirkovic-min.jpg
Youtube / Grand 

Ipak, neki su i povezali priču o dobrim odnosima sa Čolom i onu žalbu Dragane na sina kad joj je priznao da se zabavlja sa ćerkom porodičnih prijatelja.

"Marko, pa šta mi to radiš?! Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo", prepričala je pevačica svoju reakciju u jednoj emisiji.

Unine slike iz Beča s kraja prošle godine samo su još jedan detalj u ovoj "slagalici". Ipak, čini se da Dragana oprašta sve, kad joj sin pošalje čestitku za rođendan "najboljoj mami na svetu". 

marko bijelic cestitao dragani mirkovic-min.jpg
Instagram / marko.vnm 

Pogledajte u galeriji slika kako mu je odgovorila i kako slavi!

Instagram / dragana_mirkovic Uživanje za 55. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna