Sada nakon napuštanja grupe Nevena Paripović predstavlja svoju prvu solo pesmu „Biću tu“ koji izdaje u okviru Magic Recordsa.

Bivša misica Srbije svoje prve velike korake u muzici započinje nakon poziva kompozitora Alesaksandra-Sanje Ilić. Jedan susret je bio dovoljan da ona postane nova članica "Balkanike" I tu je ostala 12 godina. Sa "Balkanikom" je proputovala ceo svet nastupajući na koncertima, radila je razne projekte, snimala pesme, i na kraju , najbitnije, životna želja joj se ostvaruje 2018. godine kada sa Balkanikom i pesmom "Nova deca" odlazi na Evroviziju!

Od 2009. godine do danas, Nevena je gostovala u mnogim TV emisijama gde je svaki put uživo pevajući oduševljavala publiku ispred TV ekrana.

Nevena se i dalje bavi pevanjem i ovo je njen prvi samostalni singl koji će izdati za izdavačku kuću "Magic records".
Njena prva pesma „Biću tu“ je emotivna balada koja govori o ljubavi i odanosti, o veri u sebe i u svoju snagu.. Nevenina vokalna tehnika je postala prepoznatljiva što samo još više doprinosi emotivnom naboju pesme.

„Biću tu“ je samo prvi korak u Neveninoj solo karijeri i sigurni smo da će uskoro biti još novih pesama kojima će oduševiti publiku.