Viki Miljković ne krije da se oduvek panično brine za sina i zato je incident koji se juče dogodio za nju bio pravi šok. Njen Andrej se vraćao sa treninga i grupa od troje migranta ga je napala.

"Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi", ispričala je Viki za Blic.

"Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante", objasnila je pevačica. Ona smatra da je Andreja spasla upravo njegova sportska kondicija. "Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman", ističe Miljkovićeva.

Božićna litrugija u Hramu Svetog Save
Ata images/ Milan Maričić 

Viki često kaže da možda ne bi toliko paničila da ima još dece. "Nisam rodila sa dvadeset godina pa da ne obraćam pažnju na neke stvari", objasnila je pevačica svojevremeno kad joj se sin tako razboleo da su mu se oduzele noge.

Andrej je tad imao samo osam godina, a već bio zaljubljen u fudbal i ošišan kao Kristijano Ronaldo. Kad je usred noći pozvao majku plačući i rekao da ne može da stane na noge, Violetu je uhvatio očaj. 

"Nisu pomagale ni masaže, listovi su bili tvrdi kao kamen, stopala zgrčena", pričala je kasnije pevačica. Pokazalo se da je dete dobilo jak mišićni grč, kao posledicu virusne infekcije zbog koje je završio u bolnici. Andrej je kasnije krenuo sportskim putem, s tim što je ipak odabrao tenis. Uveliko osvaja medalje, a sportska kondicija ga je sada izvukla i iz vrlo neprijatne situacije koja je mogla da završi mnogo gore.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna