Muzičari već uveliko imaju zakazane nastupe za novogodišnju noć, a mnogi od njih pevaće u inostranstvu. Među njima je i Viki Miljković koja sa svojim timom putuje u Ameriku, što je prvi put nakon 10 godina da će nastupiti preko okeana. 

Sa njom putuje i Nermin Handžić, prošlogodišnji pobednik "Zvezda Granda" kome je Viki bila mentor tokom takmičenja, nakon čega su nastavili da sarađuju. Pevačica je odlučila da boravak u Americi iskoristi i za odmor, pa će u pauzama između nastupa uživati i ne krije koliko je uzbuđena zbog toga. 

"Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Americi, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fantastično. Idem sada nakon 10 godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobodno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova, i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo, na ostalim nastupima", rekla je Viki za "Grand Online". 

Tašketova ćerka iz prvog braka
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je i ove godine u žiriju "Zvezda Granda", a za prognoze o pobedniku je, smatra, još rano. 

"Radila sam sa prvom grupom kandidata, to je grupa koja je prošla već prvi krug. Sada radim sa njima pre odlaska u Ameriku i kada se vratim nastavljamo dalje. Inače smo stalno sa kandidatima na onlajn vezi, tako se viđamo, biramo pesme i vežbamo. Rano je još da se komentariše pobednik, tek smo završili prvi i počeli drugi krug. To je zaista dugačak put do finala, pobednika možemo tek da komentarišemo negde u aprilu", zaključila je. 

Viki je, inače, nedavno otkrila da je Nermin Handžić postao veoma dobar prijatelj sa njenim sinom Andrejem.

"Kao da su se rodili zajedno, jako su slični, blage naravi, komunikativni, elokventni, stalno su nasmejani, zajedno šetaju i gledaju filmove, zajedno su sa nekim devojkama na telefonu, razmenjuju mišljenja. Nama to prija. Nermin je zaista pretalentovano dete, mogla sam da ga rodim, poslušan je i lepo vaspitan. Posvetili smo mu se dalje i radimo sa velikim zadovoljstvom. Beograd je ozbiljna jama, rado smo ga pozvali da bude kod nas i druži se sa našim sinom", rekla je ona tada za "Blic".

Još fotografija Viki Miljković pronaći ćete u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna