Aleksandra Bursać pre nekoliko dana obratila se pratiocima i saopštila da je prinuđena da u narednim danima otkaže sve nastupe, budući da je zaražena korona virusom.

Iako je u početku delovalo da su simptomi blagi, pevačica se juče ponovo oglasila i to dok se inhalirala, te navela da ovog puta ima teže simptome nego pre i da jedva ustaje iz kreveta.

"Ljudi, hvala na porukama i što brinete, stvarno ste svi divni! Ja sam imala tri puta koronu, ovo je četvrti i najteži oblik po mom mišljenju, a i mišljenju lekara. Čuvajte se molim vas, odvratna je i ne popušta tako lako", napisala je Aleksandra na društvenim mrežama.

Kada je reč o zdravlju, pevačica je ranije govorila i o problemu sa insulinskom rezistencijom, zbog čega je promenila životne navike.

"Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 odsto manji, znači da nešto dobro radim. Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Skoro sam počela i lekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro", otkrila je pevačica svojevremeno u emisiji "A sad malo mi".

Ona vrlo otvoreno govori i ovom problemu, svesna da se sa istim danas bore mnoge devojke i žene.

"Znam da se sa tim problemom bore i devojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promeniš", zaključila je Aleksandra.

Još fotografija Aleksandre Bursać pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/bursacaleksandra_official Aleksandra Bursać

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna