Aleksandra Bursać odrasla je samo uz majku, budući da joj je otac nastradao kada je imala samo dve godine. S obzirom na to da je bila veoma mala, Aleksandra tatu i ne pamti, ali se njena majka celog života trudila da joj pričama približi njegovu ličnost i karakter.

"Otkad mi je tata poginuo na ratištu, u 'Oluji', majka me je uspavljivala i budila pesmom. Tako je iz naše kuće razgonila tugu. Brzo sam počela u pesmi da je pratim. Pevale smo zajedno, iz sveg glasa. Da ga se sećam možda bi mi bilo teže, a ovako uspomene gradim na osnovu nekih priča o njemu i zahvalna sam svojoj majci na tome. Ona kaže da imam njegov osmeh, zapravo taj neki poluosmeh, i tvrdoglavost, ali kaže i da sam dobar čovek na njega", ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije.

Nakon ove porodične tragedije, Aleksandra, njena sestra i majka neko vreme imale su privremeni dom - živele su u sigurnoj kući sa još 12 porodica, a pevačica iz tog perioda ima samo lepe uspomene, koje su joj pomogle da barem na neko vreme zaboravi tugu.

"Bilo je mnogo dece i onda je to prošlo u pozitivi i radosti. Sve smo imali i družili se", rekla je ona jednom prilikom.

Ni kasnije tokom života Aleksandru, nažalost, nisu zaobilazile nedaće. Pre nekoliko godina teško je podnela veliko razočarenje kada je tadašnjeg verenika uhvatila u prevari, a nakon toga joj je opljačkan stan.

"Bila sam na proslavi sa društvom, kad sam došla zatekla sam otvorena vrata stana, ne znam šta mi je bilo, ali ušla sam bez straha, znala sam da se nešto ružno dogodilo. Zatekla sam stan razbacan, ukrali su sve što je bilo vredno. Najbitnije mi je da ih nisam zatekla i da mi je glava na ramenima", rekla je tada pevačica.

Još fotografija Aleksandre Bursać pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/bursacaleksandra_official Aleksandra Bursać

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna