Milena Vučić javno je progovorila o zdravstvenom problemu i apelovala na sve dame da redovno obavljaju kako samopreglede dojki, tako i preglede kod lekara.

Upravo zahvaljujući samopregledu, pevačica je reagovala na vreme kada je napipala neobičnu izraslinu. Lekari su joj saopštili da mora na operaciju, ali srećom sve je prošlo u najboljem redu.

"Imala sam nekoliko dana da shvatim koliko je važno paziti i voleti sebe. Samopregledom dojki sam otkrila da nešto nije u redu. Otišla sam kod onkologa i shvatila da se tkivo koje sam napipala mora odstraniti. Prošla sam odlično, benigno je i osećam se dobro", napisala je ona na Instagramu i dodala:

"Nisam htela ranije da pričam o tome, ali smatram da je jako važno uticati na svest o tome šta znači preventiva."

Pevačica je mir nakon zdravstvenih problema pronašla u toplini doma, u krugu porodice. Ona je već godinama u srećnom braku sa kolegom Nikolom Burovcem, sa kojim ima dvoje dece.

"Hvala bogu, ja sam srećna žena i verujem da je tako svakoj osobi koja pronađe svoju srodnu dušu, onoga ko je izuzetno voli, poštuje i brine o njoj. Muškarca koji joj je jednostavno i najbolji prijatelj. Često drugaricama kažem: 'Da sam znala kako je lepo u braku, udala bih se i ranije za Nikolu'. Brak je svetinja za nas, volimo se i živimo život ispunjen ljubavlju i muzikom. Sanjala sam o ovome što imam i san mi se ostvario", rekla je Milena svojevremeno za "Story". 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna