Nikola Rokvić i Bojana Barović sa nestrpljenjem išekuju dolazak trećeg deteta, a rođenju sestre neizmerno se raduju njihovi naslednici Leona i Simeon.

"To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega", rekao je Nikola i istakao da još uvek nisu odabrali ime za ćerku.

"Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon", istakao je za "Blic" pevač.

Nikola Rokvić o prirodi i deci
Instagram / nikolarokvic 

Inače, Nikolin brat Marko Rokvić i njegova supruga Sara 3. januara su dobili pojačanje. Sara je na svet donela zdravu devojčicu, kojoj je popularni par dao ime Draga.

Draga je slovensko žensko ime koje je nastalo od prideva "drag", u prenesenom značenju "da bude srcu drag".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna