Memoari princa Harija tresu planetu. Prodati su u više od milion primeraka, i interesovanje ne jenjava. Odbegli princ je u knjizi otkrio možda i više nego što se očekivalo, i o sebi, a pre svega o ostalim članovima kraljevske porodice kojima to sasvim sigurno nije lako palo. Hari ih je predstavio na način na koji javnost nije očekivala.

Vilijama za koga su mnogi mislili da je povučen, predstavio je kao brata koji je spreman i da se fizički obračuna, a Kejt kao ledenu kraljicu, koja je uspela da uznemiri njegovu suprugu Megan Markl. Kraljevska porodica nije se zvanično oglašavala, ali su Kejt i Vilijam našli način da poruče javnosti da su složni i jaki kada su zajedno. Naime, princ od Velsa i njegova supruga Kejt Midlton pojavili su se u Liverpulu, gde su obišli univerzitetsku bolnicu.

Nasmejani i dobro raspoloženi mahali su okupljenima, a svi su primetili nešto neuobičajeno. Par je uskladio stajlinge, što obično nemaju običaj da rade. Kejt je nosila kaput kariranog desena, rebrastu teget haljinu sa kožnim kaišem, a autfit je kompletirala cipelama u istoj boji i zelenom tašnom. Vilijam je nosio  tamnoplavo odelo, zeleni džemper i omiljene braon cipele. 

Kejt i Vilijam uskladili stajlinge
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna