Sanja Vučić ostvarila je svoj veliki san. Naime, pevačica je još dok je bila u u grupi Hurricane izjavila da je njena želja kao i ostalih članica benda, da na neki način bude deo "Južnog vetra".

"Volele bismo da nas Baća (Miodrag Radonjić) pozove da glumimo u 'Južnom vetru' rekle su pre dve i po godine Uraganka, a Sanji se želja ostvarila. Pevačica je sklopila saradnju sa producentima "Južnog vetra" za nastavak ovog popularnog krimi serijala.

"'Hanuma' uskoro stiže" napisala je ona i tagovala Stefana Cvijovića Cviju, Miloša Avramovskog i još jednog saradnika. Sa Cvijom verovatno zajedno radi na muzici, a Avramovski je producent "Južnog vetra".

Sanja već neko vreme uživa pored novog izabranika Nenada Cicmila, ali ističe da jo j je karijera u prvom planu.

Sanja Vučić u Južnom vetru
Printscreen/ YouTube RTS Šou program - Zvanični kanal 

"Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju", otkrila je ona za "Informer".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna