Britanski princ Hari je, čini se, uporan u nameri da zauvek prekine vezu sa svojom porodicom. Dokumentarac "Hari i Megan", uprkos očekivanjima, nije otkrio ništa spektakularno, ali će zato prinčevi memoari, kažu upućeni, izazvati pravu revoluciju.

Autobiografija princa Harija nosi naslov "Spare" (izgovara se "spear") znači na engleskom najčešće "rezerva", ali i "višak" ili "onaj koji se može žrtvovati". To je dovoljno da se nasluti da princ nije imao milosti prema svojoj porodici.

Vojvoda od Saseksa, snimio je "eksplozivan" intervju za TV-emisiju "60 Minutes" kako bi promovisao svoje memoare, a razgovor s Andersonom Kuperom biće emitovan u nedelju, 8. januara. Princ, ili barem njegovi savetnici, mudro su izabrali najstariji i najgledaniji televizijski magazin u Severnoj Americi kako bi najavili knjigu koja je za Britance prava noćna mora.

Očekuje se da će Hari u memoarima izneti sve detalje o nesuglasicama sa starijom bratom Vilijamom. Za knjigu "u kojoj će reći sve" od izdavača je dobio čak 20 miliona dolara, što je po mišljenju mnogih za Harija i Megan glavni pokretač. Dok mnogi smatraju da će britanski princ ponovo ispričati samo ono što je već rekao u dokumentarcu, kao i u intervjuu kod Opre Vinfri, upućeni tvrde da je Hari u knjizi otkrio velike tajne.

megan markl i princ hari
Profimedia 

"Knjiga će biti znatno gora nego što kraljevska porodica misli. Čarls je prošao bolje od očekivanog, ali Viijamu će biti jako, jako teško, a sigurno i Kejt. Mislim da je ovo tačke bez povratka", rekao je neimenovani izvor za "The Sunday Times".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna