Danima posle svadbe Megan Markl i princa Harija se pisalo o svađi koja je navodno izbila između Kejt Midlton i njene nove jetrve. Pričalo se kako se rasplakala Kejt, pa je onda to rečeno za Megan, a sad je konačno autor danas objavljene knjige "Rezerva" otkrio celu istinu.

Princ Hari je na "tapetu" svih svetskih medija, a verovatno je to i želeo, imajući u vidu njegove intervjue i prirodu same knjige. Kaže da je rešio da obelodani sve o kraljevskoj porodici, jer mu u nju, najverovatnije nema povratka. Ispostavlja se da je pred njegovu svadbu zaista plakala jedna princeza... evo koja!

Reč je o princezi Šarlot kojoj je stigla haljinica namenjena deverušama, a za koju se pokazalo da joj je prevelika. Tada su počele da "lete" poruke između Kejt i Megan. Žena princa Vilijama je napisala sledeće: "Šarloti je haljina prevelika, predugačka, sva je kao kesa. Plakala je kad ju je probala." Na to je usledilo ćutanje s druge strane.

princeza sarlot 0404330539-min.jpg
Profimedia 

Čini se da je upravo to bio razlog velikog neraspoloženja, a Hari tvrdi da Megan nije namerno zaćutala. Bilo je to četiri dana pre svadbe. "Megan je bila na telefonu i kucala poruke celog dana", kaže princ. "Ali one su se ticale njenog oca, jer je to bila najvažnija tema."

Haljinice za decu su bile francuske izrade, nisu šivene po meri već po brojevima i to je razlog što nisu baš svima bile taman. Zato je Megan obezbedila da u palati bude i krojač.

"U redu, kazala sam ti da je krojač spreman od 8 ujutru. Ovde u Kensingtonskoj palati. Možeš li da odvedeš Šarlot da joj haljinu preprave, kao što rade i druge mame", odgovorila je ona.

megan markl princ hari vencanje 0372488309-min.jpg
Profimedia 

"Ne, haljine moraju ponovo da se sašiju", uzvratila je Kejt. "Nisam sigurna šta da kažem", odgovorila je Megan. Ako haljina nije taman, molim te, odvedi Šarlot da to pogleda Ajej (misli na krojača). On čeka celog dana." "U redu", završila je Kejt ovu prepisku.

"Meg je onda pitala Kejt da li je svesna kroz šta ona prolazi. Mislila je na svog oca. I Kejt joj opet kaže - svesna sam, ali haljine.... A venčanje je za četiri dana!" Kad je Hari stigao kući, on je zatekao svoju verenicu na podu kako plače!

princeza sarlot vencanje megan markl 0372373583-min.jpg
Profimedia 

Probao je da uteši Megan, govorio joj kako Kejt sigurno nije mislila ništa loše. Sledećeg dana je žena princa Vilijama i došla sa cvećem, sa porukom da joj je žao. Jedni to tumače kao otmen gest kojim je htela da održi mir, a Hari kaže da je "istorijska istina" kako je Kejt time želela da se izvini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna