Milan Radulović Laća je sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a na poslednji počinak su ga ispratili porodica, prijatelji i kolege sa estrade. Neutešni otac Aleksandar Radulović Futa  se od sina oprostio jednostavnim rečima i buketom belih ruža, a i Laćin deda Milan je danas objavio potresnu umrlicu.

Laća je sahranjen kraj majke Marine Tucaković koju je on ispratio, iz iste kapele, pre nešto više od godinu dana. Danas, iza njegovog kovčega su išle brojne poznate ličnosti.

Bili su tu Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovanović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić...

Kraj njegovog odra, govor je održala Laćina drugarica, koja je citirala i reči njegove pesme "Adio, amore".

sahrana milana radulovica lace 7.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

"Voleo je pažnju, imao je moćnu harizmu koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Bio je izrazito inteligentan. Sve je voleo i svim prijateljima je bio velika podrška. Od majke je nasledio dobrotu. Ne želim da ga ljudi pamte da je umro od droge", rekla je u govoru Laćina drugarica, dok je Futa brisao oči. "Znao je svaku napisanu pesmu, bio je nekada incidentan, voleo je da se njegov komentar pamti. Bio je osetljiv i zaštitnički nastrojen prema svima koje je voleo."

Primećeno je da se na sahrani nisu pojavile njegova drugarica Ana Nikolić, ali ni Svetlana Ražnatović koja je bila velika prijateljica sa Laćinom majkom Marinom. Jelena Karleuša, takođe, nije došla na sahranu, a od Milana se oprostila porukom na Instagramu.

Futa nije bio u stanju da ode na identifikaciju tela svog sina, pa je to učinio prijatelj.

"Futa nije hteo da ode na prepoznavanje zbog toga što svog pokojnog sina želi da pamti onakvog kakav je bio za života. Ispričao je da će mu u sećanju zauvek ostati kako je bio raspoložen kada su se pozdravili pred put u Izrael i da ne bi podneo da ga vidi mrtvog u kovčegu", preneli su mediji. "Ista priča je bila i prošle godine, kada je trebalo da ide da identifikuje Marinino telo. On nije mogao Marinu da vidi u tom stanju, pa je umesto njega to učinio upravo Laća, koji je o tome nedavno pisao u jednoj od svojih kolumni."

Pogledajte slike sa sahrane u galeriji.

Kurir / Nemanja Nikolić Laća je sahranjen pored majke Marine Tucaković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna