Milan Radulović Laća biće sahranjen danas na beogradskom Novom groblju. Prerano preminuli tekstopisac ležaće kraj svoje majke Marine Tucaković koja je izgubila bitku protiv karcinoma, dok se o uzroku Laćine smrti još ništa ne zna.

Njegov otac Aleksandar Radulović Futa je tako ostao bez najbližih članova porodice, budući da je i prvi sin Miloš umro, pre sedam godina. On je juče objavio čitulju sinu, a danas je osvanula još jedna sa potpisom Radulović - još tužnija!

"Preminulom unuku, neka je laka zemlja. Mimica i deda Milan Radulović", piše u čitulji. Pretužni otac je inače svakog dana održavao kontakt sa sinom koji je bio na putu u Izraelu.

Prema rečima Marinine kume Marijane Petrović, Laća je u trenutku smrti bio sam. "Izašao je iz hotela noću, verovatno u izlazak i to se desilo na ulici. Nakon toga Futa nije mogao da ga dobije dan i po i prijavio je njegov nestanak", kazala je Petrovićeva.

laca i aleksandar radulovic futa.jpg
ATA / Antonio Ahel, Youtube / Kurir 

Prema sahranama je Laća imao specifičan odnos i nije se libio da ga iskaže. “Ne želim na mom ispraćaju u večnost licemere i pozere. Dolaze na sahrane samo da bi bili viđeni, a ovako ih nigde nema”, kazao je posle pogreba majke Marine.

Prijatelji i poštovaoci rada članova ove muzičke porodice ražalošćeni su tužnim događajem i vrlo je verovatno da će ipak mnogi od njih okupiti na groblju.

Kako je bilo na Marininoj sahrani, pogledajte u galeriji slika.

MONDO / Stefan Stojanović Brojni prijatelji i kolege su se okupili da je isprate na poslednji počinak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna