Neutešni otac Aleksandar Radulović Futa danas prima najtužnije izraze saučešća - sahranjuje sina Laću, koji je iznenada preminuo. On je pronađen mrtav 13. decembra u jednoj zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na putovanju. Od danas, on će počivati kraj pokojne majke Marine Tucaković i brata Miloša.

Milan Radulović Laća je bio tekstopisac, a na poslednji počinak će ga ispratiti porodica, prijatelji i predstavnici estrade. Tu su Željko Samardžić, Žika i Jelena iz "Zane", Goran Stojićević Karamela, pevačica Zorana Pavić, Dara Bubamara, Nataša Bekvalac, Dejan Pantelić, Danijel Pavlović, Damir Handanović, Dejan Matić i Darko Dimitrov.

Na društvenim mrežama su prethodnih dana mnogi izrazili tugu zbog Laćine iznenadne smrti. Ana Bekuta je napisala:

"Pamtiću ga po najlepšem - beskrajno dobroj duši i smehu. Izražavam svoje najdublje saučešće našem Futi. Duboko saosećam s boli i patnjom koju ne bi trebalo da doživi nijedan roditelj na ovom svetu. Futke, neka ti Bog da snagu i strpljenje", zaključila je Bekuta.

sahrana milana lace radulovica.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Danas na Laćinom kovčegu leži nekoliko venaca od belih ruža, a jedan je od njegovog dede Milana, po kojem je dobio ime. Čitulja starog Radulovića koju je objavio danas je potresla mnoge.

Neutešni otac Aleksandar Radulović Futa se sa okupljenima samo kratko pozdravio i ušao u kapelu. Na ulazu je pomilovao sinovljevu umrlicu, a u kapeli poljubio kovčeg sina pa izašao da prima saučešće.  Uz njega se zadržala i Mira Škorić, sa očajnim izrazom na licu. Dolazak poznatih ličnosti na Laćinu sahranu pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Tužni skup na Novom groblju.

Tekst: Lepa&Srećna