Milan Radulović Laća preminuo je 13. decembra, a njegovo telo pronađeno je na ulici, u Tel Avivu u Izraelu. Sahrana će se obaviti u utorak 27. decembra na beogradskom Novom groblju. Milan će počivati pored majke Marine Tucaković i brata Miloša.

Njegov otac, Aleksandar Radulović Futa je objavio čitulju pokojnom sinu, uz potresnu rečenicu - "Voli te tvoj tata". U potpisu je "porodica Radulović", a postavlja se pitanje da li će Laća biti sahranjen u skladu sa svojom poslednjom željom. 

Kako mediji prenose, Milan je jednom prilikom izrazio želju da bude sahranjen u najužem krugu porodice, bez velike pompe. To je znao i njegov otac, ali poslednji ispraćaj po svemu sudeći neće proći bez većeg broja ljudi.

milan-radulovic-laca-citulja-vecernje-novosti-futa.jpg
Novosti Print screen 

Prema rečima jednog prijatelja, Laća je bio sveo broj ljudi s kojima je održavao kontakt na apsolutni minimum. Imao je želju da se posveti fondaciji koju je planirao da osnuje zajedno sa Ljubicom Njegomir, a koja bi bila posvećena pomoći onima koji boluju od karcinoma pankresa ili raka dojke.

Prema sahranama je imao specifičan odnos i nije se libio da ga iskaže. “Ne želim na mom ispraćaju u večnost licemere i pozere. Dolaze na sahrane samo da bi bili viđeni, a ovako ih nigde nema”, kazao je posle pogreba majke Marine. 

Prijatelji i poštovaoci rada članova ove muzičke porodice ražalošćeni su tužnim događajem i vrlo je verovatno da će ipak mnogi od njih sutra okupiti na groblju.

Kako je bilo na Marininoj sahrani, pogledajte u galeriji slika. 

MONDO / Stefan Stojanović Brojni prijatelji i kolege su se okupili da je isprate na poslednji počinak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna