U više od 15 godina dugoj karijeri, Rada Manojlović otpevala je veliki broj pesama od kojih su neke postale veliki hitovi.  Svoj prvi album pevačica je izdala 2009. godine, na kom je snimila numere koje se i danas slušaju. Ipak, i njoj su se dogodili propusti, pa je odbila da snimi pesme koje su kasnije postali veliki hitovi.

Rada je pozata kao neko koga publika voli, ima otvoren odnos sa obožavaocima. Ona često odgovara i na pitanja na društvenim mrežama, a tako je i otkrila koje pesme su joj nuđene.

"Mene zanima da li postoji neka pesma koju ti je neko nudio, a ti nisi želela da je snimiš, pa je snimila neka druga pevačica?", glasilo je pitanje, na šta je pevačica odgovorila:

Rada je odmah odgovorila:

"Ima ih, i nisam prepoznala da su hitovi: 'Tri čaše', 'Mišu moj', 'Boing 747', 'Evo, evo', od Seke Aleksić, ali je tada bila samo melodija bez tog teksta", odgovorila je Rada.

Pesmu "Tri čaše" snimila je Milica Todorović, postala je ogroman hit i na Jutjubu broji preko 100 miliona pregleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna